Szülési csomagok 20% adókedvezménnyel

150.000 Ft-ot is megtakaríthat a szülési csomag díjából, ha azokat a Medicover Egészségpénztáron keresztül finanszírozza. A pénztári befizetések után 20%-os adókedvezmény vehető igénybe, melynek köszönhetően jelentős költséget tud Ön és családja megtakarítani.

További kedvezmény!

5% kedvezményt biztosít a Medicover a szülési csomagok díjából Medicover Egészségpénztáron keresztül történő fizetés esetén. Ennek köszönhetően nem kell kalkulálni a pénztári költségekkel sem, a 20% adókedvezmény teljes egészében csökkenti a csomag díját.

Hasznos tudnivaló: ha a magasabb díjú szülési csomagot 2 fő családtag megosztva számolja el a Pénztárban, az adókedvezmény még jobban kihasználható. Ezen konstrukcióval az Excellence Szülési Csomag esetében 176.000 Ft, a Grand Excellence-nél 210.000 Ft, a DeLuxe Szülési Csomagnál pedig 264.000 Ft igényelhető vissza.

A csomagokra vonatkozó költségoptimalizáló számítási példákat itt olvashatja >>>

A Medicover Egészségpénztári tagság előnyei

  • 20% adókedvezmény a befizetések után, 150.000 Ft/év összegig;
  • 10% azonnali kedvezmény a Medicover szolgáltatások listaárából (pl. a szüléshez kapcsolódó checkpoint vizsgálat, egyéb egészségügyi, fogászati és optikai szolgáltatások árából) a tagok és családtagjaik részére;
  • 5% azonnali kedvezmény a Medicover Gyógyszertári vásárlásokból;
  • Ingyenes éves fogászati szűrés a Medicover Fogászatokon a tagok és családtagjaik részére;
  • Ingyenes látásvizsgálat a Medicover Optikákban a tagok és családtagjaik részére;

Részletek a Medicover Egészségpénztári kedvezményekről >>

„Minden, ami Medicover” –> Medicover Egészségpénztáron keresztül!

Amennyiben esetleg más Egészségpénztárban már van tagsága, akkor is érdemes átgondolni a Medicover Egészségpénztári belépést.

Egy személy lehet több pénztárnak is a tagja, viszont a Medicover Egészségpénztár kedvező feltételeinek köszönhetően nem csak a szülési csomagot, hanem valamennyi Medicover szolgáltatást érdemes mostantól a Medicover Egészségpénztáron keresztül igénybe venni.

Lépjen be most, fizethet akár később is!

Lépjen be már most a Medicover Egészségpénztárba, hogy mire elérkezik a boldog pillanat, ne kelljen már az adminisztrációval foglalkoznia, és a babára, családjára koncentrálhasson.

A belépés menetéről részletesen honlapunkon tájékozódhat. Belépési nyilatkozat letöltése itt.

Jó tudni: a belépés után bármikor befizethet a Pénztárba. Lehetősége van a díjat akár több részletben is fizetni, hogy a kisbaba érkezésekor a szülési csomag díja az egyéni számláján már rendelkezésére álljon.

Amennyiben nem szeretne előre fizetni, elegendő akár a szülés napján is befizetni a Pénztárba, majd távozáskor Medicover Egészségpénztári kártyájával közvetlenül, vagy ún. zárolással tudja a szolgáltatást kifizetni.

Befizetés a Pénztárba átutalással lehetséges. A Pénztár bankszámlaszáma: 12001008-01667874-00100002

A közlemény rovatban kérjük, hogy minden esetben tüntesse fel a nevét és pénztártagi azonosító számát vagy adóazonosító jelét vagy születési dátumát.