Csökkentse műtétje és a hozzá kapcsolódó egészségügyi szolgáltatások árát a Medicover Egészségpénztáron keresztül!

Amennyiben a Medicover Egészségpénztáron keresztül egyenlíti ki a szolgáltatások árát, az alábbi költségcsökkentő lehetőségekkel élhet:

 • 20% adójóváírás érvényesíthető a befizetésekre, így a Pénztáron keresztül igénybevett egészségügyi szolgáltatások díja egy évben akár 150.000 Ft-tal csökkenthető
 • 10% Medicover kedvezmény egyes egészségügyi szolgáltatások árából. (A műtétekre nem, azonban az ahhoz kapcsolódó meghatározott listaáras szolgáltatásokból – pl. aneszteziológiai konzultáció, EKG, labor, röntgen vizsgálatok –  járhat a kedvezmény.)
 • 5% kedvezmény a Medicover Gyógyszertárakban
 • Ingyenes éves fogászati szűrés a Medicover Fogászatokon
 • Ingyenes látásvizsgálat a Medicover Optikákban

A felsorolt kedvezmények pénztártagok és közeli hozzátartozó családtagjaik részére egyaránt járnak. A kedvezményekről részletes tájékoztatást itt olvashat.

A műtét és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások díjának kifizetésének menete:

1. Egyeztetés az Esetmenedzserével a műtétről és a hozzá kapcsolódó vizsgálatokról

2. Belépés a Medicover Egészségpénztárba

3. A pénztári számlájának „feltöltése”, vagyis a műtét és a hozzá kapcsolódó díjak befizetése a Medicover Egészségpénztárba.

 • A feltöltendő összeg és a befizetés után járó adókedvezmény kiszámításában Kalkulátorunk nyújt segítséget.

4. Számla kiegyenlítése

 • Engedélyeztetéssel vagy Medicover Egészségpénztári kártyával:
  Amennyiben a vizsgálatok, valamint a műtét előtt befizet a Pénztárba, úgy közvetlenül a pénztári számlájáról egyenlítheti ki a szolgáltatások árát  (engedélyeztetéssel vagy Medicover Egészségpénztári kártyával).
  A műtét díjának Pénztárból történő kifizetésére/engedélyeztetésére lehetőség szerint e-mailben adjon jelzést az info@medicoverep.hu e-mail címen és jelezze szándékát Esetmenedzsere részére is.
  A műtéthez kapcsolódó egyéb egészségügyi vizsgálatok kifizetésében – a vizsgálatokon való személyes megjelenés alkalmával – a Klinika recepció munkatársa nyújt segítséget.
  Számlá(i)t pénztáron keresztül történő kiegyenlítés során minden esetben a Klinika munkatársa küldi be a Pénztárba, Önnek ezzel teendője nincs.
 • Készpénzzel/bankkártyával/átutalással:
  Amennyiben előzetesen nem fizet be a Pénztárba, hanem készpénzzel, bankkártyával vagy átutalással fizet, számláit akár a műtétet követően is, akár a számla a kiállítás évét követő év december 31-ig benyújthatja.
  Fontos, hogy a számla kiállításakor már a Medicover Egészségpénztár tagja legyen, valamint a számlát már a Medicover Egészségpénztár nevére és címére kérje.
  Számláját ez esetben – megfelelő fedezet esetén – az ún. Számlaösszesítő nyomtatvány segítségével Önnek kell majd benyújtani.

Javasoljuk, lépjen be a Medicover Egészségpénztárba és éljen a költségcsökkentés lehetőségével!